Radionica „Telo kao instrument“

Map Unavailable

Datum/Vreme
Date(s) - 23/04/2019 - 26/04/2019
11:00 am - 4:00 pm

Lokacija
Festival "Gest", KC Sečanj

Kategorije


Radionica „Telo kao instrument“ održaće se u okviru Festivala alternativnog pozorišta u Sečnju „Gest“ za sve zainteresovane učesnike. Radionica će trajati četiri dana, kada će biti i kratka prezentacija, u okviru svečanosti dodele nagrada.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mejl organizatora pkgest@ptt.rs. Radionica je besplatna.

Svakoga dana koristimo svoje telo kao alat, no, znamo li da ono može biti i muzički instrument?
Upoznavanje s tehnikom telesnih perkusija (body percussion) nam otkriva različite mogućnosti, koje od svakodnevnog stvaraju nešto čudesno. Pokret, pesma, smeh i rad u grupi čine da rad na sebi postane zadovoljstvo. Jer, na ovim radionicama ponovo osvajamo svoje telo i vraćamo se osećaju kada su onaj koji naređuje i onaj koji izvršava jedno, radosno biće, prisutno u sadašnjem trenutku.
Sem muzičkih igara i jednostavnih pesama – za koje nije potrebno da budete pevači, ili imate sluha – radimo različite zanimljive vežbe i igre, spajajući zabavu i razvijanje sopstvenih mogućnosti.
Radionicu vode Ana Vrbaški (pevačica, pozorišni izvođač, kompozitor) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionista, pozorišni izvođač), članovi udruženja građana Otvoreni Krug Novi Sad, poznatiji kao Alice in WonderBand.
#telokaoinstrument #radionica #telesneperkusije #bodypercussion #secanj #gest #pkgest
Podeli
Objavljeno u Telo kao instrument