Radionica Telo kao instrument, Bački Petrovac

Loading Map....

Datum/Vreme
Date(s) - 07/04/2018
6:00 pm - 7:30 pm

Lokacija
Turistička organizacija Bački Petrovac

Kategorije


Telo kao instrument je kombinacija body percussion tehnike s pevanjem i tehnikama savremenog pozorišta. Sinhronizacija i koordinacija različitih mentalnih i fizičkih kapaciteta, disanje, koncentracija i muzičke veštine se razvijaju kroz različite vežbe i igre. Rešavamo zanimljive zadatke, gradeći vežbu od jednostavnosti ka složenosti i fokusiramo se na sadašnji trenutak, uživajući u radu na sebi u kreativnom i sigurnom okruženju.

Instruktori su Ana Vrbaški (pevačica, pozorišni izvođač, kompozitor) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionista, pozorišni izvođač), članovi udruženja građana Otvoreni krug Novi Sad, poznatiji kao „Alice in WonderBand“, bračni par koji ste imali prilike da pratite u takmičenju „Ja imam talenat“ u sezoni 2016/2017 godine.

Radionica je otvorena za sve željne da se kreću i pevaju, a predznanje nije potrebno. Oprema koja vam je potrebna je komotna odeća i obuća i – flašica vode.

***Mesto održavanja radionice: prostorije Turističke organizacije opštine Bački Petrovac

***Cena: 500,00 dinara po učesniku

***Ukoliko bude više zainteresovanih, cena će se korigovati.

***Obavezne prijave i više informacija na 062/9766859 (Jarmila) 064/3333272 (Vladimira) ili na jarmila.jovankovic@gmail.com, odnosno info@storyteller.rs!

Dođite da zajedno naučimo nove veštine, da se zabavimo i da na pravi način proslavimo Svetski dan zdravlja!

Foto: Goran Jević

Podeli
Objavljeno u Telo kao instrument