Alice in WonderBand u februaru

Alice in WonderBand uvek u akciji: prolećno vreme nas zove napolje, da nastavimo da trupkamo i da se lupkamo u ritmu radionice telesne muzike za decu „Detlići“! A zimsko vreme nas vraća opet unutra… pa, hajde da se zabavimo, kako god bilo.

Nova radionica „Detlići“ svake subote u 10 h na našem Jutjub kanalu! Prošle subote smo vam pripremili pesmu na brzalicu „Iš, iš, iš, ja sam mali miš“. Pre toga smo vas učili da pevate pesmu o Ranku i leptiru od Čika Jove Zmaja. A pre osmog marta ćemo vas naučiti da pevate pesmu o najlepšoj mami na svetu!

Opet ulazimo u studio Radio Novog Sada da snimimo novih deset pesama za muzički serijal „Stonogica brojalica“. Na Jutjub kanalu „Dobro jutro, lenjivci“ možete videti osam novih pesama koje smo snimili u prethodnoj godini, među kojima su pesma o hobotnici, raku, o dva lava. „Pet gusaka“ je posvećeno vojvođanskom bećarcu.

Vredno snimamo u studiju MrV production u Novom Sadu. Uskoro ćemo snimiti ceo album „Rika Taka“ i radujemo se prilici da ga čujete. Na njemu će se naći pesme sa područja celog Balkana u našoj interpretaciji. Poslušajte bugarske pesme „Mesečinka“ ili „Ergen dedo“ ili makedonsku pesmu „Uči me, majko, karaj me“. I ne zaboravite da zapratite naš Jutjub kanal.

Ukoliko želite da čestitate svojim dragima i milima rođendan, imendan, dan zaljubljenih ili neku drugu posebnu priliku, možemo vam pomoći i osmisliti posebnu muzičku čestitku!

Imamo puno planova za ovu godinu: nove radionice za decu i odrasle, seminari, nastupi, festivali, koncerti. I jedva čekamo da planovi postanu vesti, da ih podelimo sa vama. Do tada budite zdravo i dobro, pevajte i plešite i grlite svoje mile i drage, jer je umetnost i muzika radost i život.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .