Srećni novogodišnji i božićni praznici i zima koja liči na proleće!

MUZIKA

Posle Nemačke, Turske i Crne Gore, Alice in WondeBand održaće koncert u Novom Sadu u okviru programa Dočeka u Pozorištu mladih, 13. januara sa početkom u 19 h. Pročitajte više na ovom linku.

U januaru ćete imati prilike da čujete prošlogodišnju premijeru Radionice zvuka „U šumu“ na programu Radio Beograda, čiji su autori rediteljka Marija Krstić i Alice in WonderBand.

TEATAR

Komični mjuzikl „Kiss“ u januaru možete pogledati u Novom Sadu i Beogradu. U Srpskom narodnom pozorištu gostujemo 24. januara u 20.30 h, a u Bitef teatru u Beogradu 25. januara u 20 h, u okviru meseca nezavisne scene. Jedna od retkih predstava koja je namenjena svima i zanimljiva za sve!

Nova dečija predstava „Cvrčak i Mrav na rođendanu“ će u martu 2020. godine imati svoju premijeru u Gradskom pozorištu Bečej.

RADIONICE

Prva radionica „Detlića“ će biti održana u okviru Raspustilišta Novosadskog dečijeg kulturnog centra 10. januara od 10 h. Od 21. januara se vidimo svakog utorka i petka od 18.30 h na istom mestu, u Radničkoj 20 u Novom Sadu!

Očekujte nove radionice za mlade i odrasle u Novom Sadu, Beogradu i Subotici! Pratite naše objave na sajtu i FB stranici.

Bilo je u 2019. godini…

Predstava „Kiss“ je putovala po Srbiji, Crnoj Gori, Nemačkoj i Hrvatskoj i donela osmehe i puna srca!

Koncert „Rika Taka, novi balkanski ritam“ smo izvodili u Srbiji, Nemačkoj i Crnoj Gori.

Radionice „Telo kao instrument“ smo vodili u Srbiji, Hrvatskoj i Nemačkoj, a družili smo se sa decom, mladima i odraslima.

Na Bitef Polifoniji izveli smo „Kratak vodič kroz građansku neposlušnost“, work in progress kojem ćemo se vratiti u 2020. godini.

Učestvovali smo u ceremoniji predavanja titule Omladinske prestonice kulture, koju je nosio Novi Sad za 2019. godinu.

Učestvovali smo na predivnom festivalu Body Rhythm u Hamburgu, a Ana Vrbaški je napisala reportažu koju su objavile novine Danas. Ovaj sjajni festival želimo da prenesemo i u Novi Sad. Svi koji su zainteresovani da se uključe nam se slobodno mogu obratiti.

Gostovali smo u različitim televizijskim i radio emisijama, razgovarali za novine i portale. Podsetite se gde i sa kim na našem Youtube kanalu i društvenim mrežama.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .