Alice in WonderBand u martu

Svi događaji u martu su odgođeni!

MUZIKA

Novi spot za pesmu Ergen dedo je izašao na Youtube kanalu Alice in WonderBand. U pitanju je autorski rad Gorana Vujičina, koji je osmislio, režirao i montirao spot, a takođe i snimio i producirao pesmu u studiju MrV production.

Pročitajte odjek koncerta koji se održao u Požegi. Tekst je napisao Milan Zlatković, vođa požarevačke grupe Altritmik, koja se takođe bavi negovanjem telesne muzike u Srbiji.

TEATAR

Premijera predstave za decu „Cvrčak i Mrav na rođendanu“ 17. marta u Pozorištu Bečej je odgođena! Više informacija uskoro.

Predstava „Kiss“ gostovaće u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Narodnom pozorištu Sombor i Kulturnom centru Pančeva nakon prestanka vanredne situacije. Takođe ćemo izvesti predstavu „Kiss“ u okviru programa međuskupštine Nezavisne kulturne scene Srbije u Magacinu u Beogradu.

Bilo je sjajno u Samoboru na prvom izdanju Kay Boo Too festivala, gde smo izvodili „Kiss“ pred raznorodnom pubikom.

RADIONICE

Mart je u znaku školice ritma za decu „Detlići“ u Novosadskom dečijem kulturnom centru i prezentacije koju ćemo održati na dečijem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu. Pozivamo decu da povedu roditelje i pridruže nam se na razgovoru i ritmičkim igrama 20. marta.

Radionica u Zagrebu u organizaciji udruge POKAZ je bila sjajna! Raznorodna grupa od dvadesetak ljudi nam se pridružila na jednodnevnoj radionici. U toku 5 sati smo istraživali mogućnosti glasa i tela i naučili osnove telesne muzike, kao i aranžman za pesmu „Daire“ grupe Smak.

Najavljujemo seriju besplatnih radionica aprilu i maju u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu za tinejdžere i mlade. Projekat je podržan od strane Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu.

Sa ponosom predstavljamo još jedan kratak film sa omladinskom umetničkog kampa ConneXt koji je održan prošlog leta u organizaciji Kreativne mreže Panonika i Compagnie Digestif iz Švajcarske. Ovog leta će opet organizovati sličan sadržaj – ukoliko imate od 13 do 30 godina, proverite o čemu se radi.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .