Alice in WonderBand u novembru

Zima stiže, šalovi, kape, maske… Ni sami nismo sigurni postojimo li i uživo ili samo onlajn?

Radionica u The Theater in the Woods u rovinjskoj šumi je, nažalost, otkazana, svima vam je jasno zašto. Očekujte nas u Istri, čim budemo smeli da pevamo zajedno! No, zato se vidimo u Alternativnom kulturnom centru „Gnezdo“ u Kruševcu na besplatnoj radionici za sve uzraste 14. novembra. Inicijativu za saradnju sa udurženjem „Fakiri sa juga“ smo pokrenuli kao članovi asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije, udruženje „Otvoreni krug Novi Sad“.

Pogledajte spot za pesmu „Šumski bluz“, koji je nastao kroz projekat „Ritam tela – telesna muzika u pozorištu“ realizovanom u okviru festivala „Na sopstveni pogon“ Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije, saradnja zrenjaninskog CEKOM-a i UG „Otvoreni krug Novi Sad“. Ekološki tekstovi pesma su delo članova CEKOM-a, a mi smo komponovali muziku, a Marko Dinjaški je osmislio koreografiju. Dva songa su već objavljeni, „Svakog dana, jednog dana“ i „Šumski bluz“, a premijera trećeg video spota nas očekuje u nedelji pred nama. Ove pesme su pisane za novu produkciju CEKOM-a, za predstavu koja se bavi ekološkim temama i koja će imati premijeru 2021. godine. Ukoliko bude pozorišta!

 

Sa nestrpljenjem očekujemo video spot za bugarsku pesmu „Mesečinka“ u produkciji MrV production, koji je režirao,  montirao i producirao Goran Vujičin. Za sada vam možemo pokazati samo atmosferu sa snimanja, ali očekujemo premijeru u toku novembra!

 

Nova radionica „Detlići“ svake subote u 10 h na našem Jutjub kanalu!

 

Gledajte nas svakog radnog dana na programu RTV 1 u muzičkom serijalu „Stonogica brojalica“, i svake subote u emisiji „Dobro jutro,  lenjivci“. Jedan od naših favorita je „Devet Eskima“. Koja pesma se vama najviše dopada?

 

Nadamo se da ćemo uskoro odigrati dečiju predstavu „Cvrčak i Mrav na rođendanu“, kao i da ćemo proslaviti 101. igranje predstave „Kis“, ali o tome više u budućnosti na sajtu i našim društvenim mrežama, jer za sada nemamo konkretne informacije, samo veliku volju.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .