Alice in WonderBand u septembru

Dragi ljudi, kako ste? Nama je avgust je doneo preko potrebni odmor i sada smo opet spremni za nove projekte! Putovali smo samo po Fruškoj gori, kupali se u divnom Dobrodolskom jezeru, brali jabuke, kupine i smokve. Priroda je bila više nego velikodušna, a jesen donosi još divnih plodova i obećava još sunčanih dana.

Imamo puno novosti, ali jedno moramo da naglasimo. Najviše radionica objavljujemo na našem Jutjub kanalu. Nadamo se vašoj podršci: znači nam svaki lajk, klik, pregled, deljenje, preporuka, praćenje. Cilj nam je da stignemo da 1000 pratilaca! Na našoj Patreon stranici nas možete podržati i materijalno, mesečnim iznosom, a svaki od paketa nosi iznenađenje za vas.

Sa jesenjom šemom u okviru programa za decu Radio Televizije Vojvodina počeće da se emituje „Stonogica brojalica“. Iako smo autori muzike i izvođači, još uvek ne znamo kako će izgledati kratki muzički video spotovi i očekujemo ih sa nestrpljenjem!

RADIONICE

Započeli smo projekat New Balkan Rhythm: radionice muzike sa Balkana u aranžmanu telesne muzike. Za sada vas čekaju „Jovano, Jovanke“ i predivna albanska pesma „Bukuroše lales“

Svake subote u 10 h nova radionica „Detlići“ na našem Jutjub kanalu. Možete naučiti različite muzičke igre, tekstovi pesama su često brzalice ili razbrajalice, igramo se i u paru, a često objasnimo neki muzički pojam ili se našalimo. Radionice su namenjene deci od 5 do 12 godina, kao i svima koji sa decom rade i igraju se.

U saradnji sa Kulturnim centrom Pećinci održaćemo radionice „Telo kao instrument“ za decu i mlade sa smetnjama u razvoju.

U septembru i oktobru vodimo onlajn radionice sa članovima CEKOM-a u okviru zajedničkog projekta “Ritam tela – telesna muzika u pozorištu”. Radionice se odigravaju u Zrenjaninu u prostoru CEKOM-a. Cilj projekta je produkcija tri originalne pesme, koje će sredinom oktobra biti objavljene na društvenim mrežama kao video spotovi u izvedbi članova CEKOM-a. Ove pesme su deo nove pozorišne predstave sa ekološkom tematikom, koju CEKOM priprema za sledeću godinu. Tekstove su napisali članovi, zajedničkim snagama. Festival „Na sopstveni pogon“ je projekat Nezavisne kulturne scene Srbije.

POZORIŠTE

Ne propustite premijeru naše nove predstave za decu „Cvrčak i Mrav na rođendanu“ na Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade! Festival je onlajn, a naša predstava se emituje od 12 h u nedelju, 13. septembra na www.fep.org.rs Predstavu ćete nakon toga moći da pogledate u Pozorištu u Bečeju, a nadamo se i mnogim gostovanjima.

Otvaramo Panphys festival u Skoplju sa predstavom „Kiss“! Igramo na otvorenom, 19. septembra u 20 h ispred Makedonskog narodnog teatra. Treba da prođemo testove i putovanje – mislimo pozitivno, nadamo se negativnom rezultatu 🙂

U okviru saradnje sa Novosadskim dečijim kuturnim centrom igraćemo predstavu „Kis“ za učenike OŠ „Jovan Popović“.

PODRŽITE NAS!

Otvorili smo Patreon stranicu, na kojoj možete da doprinesete našem radu finansijski, tako što ćete nas podržavati nekim mesečnim iznosom. Pripremili smo vam tri različita paketa, od kojih svaki podrazumeva drugi iznos i drugu mesečnu nagradu koju možemo da vam pružimo. Vremena su teška, ali nama ne treba puno. I nikada nismo bili bliži, bar na mreži.

Become a Patron!

Ne zaboravite da zapratite naš Jutjub kanal www.youtube.com/vilovka i na taj način nam pomognete da stignemo do 1000 pratilaca! Hvala vam puno na vašoj podršci, jer smo tu jedni za druge.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .