Cvrčak i Mrav

Cvrčak i Mrav na rođendanu

Map Unavailable

Datum/Vreme
Date(s) - 12/01/2021
6:00 pm - 6:45 pm

Kategorije


Imamo divne vesti: poklonite Lenki donaciju i dođite onlajn na našu predstavu, „Cvrčak i Mrav na rođendanu“, koja je ove godine imala premijeru na Festivalu ekološkog pozorišta! Vidimo se 12. januara u 18 h – baš kao i u pozorištu, počinjemo na vreme.
Proverite kakav su vam raznovrsni program FEP-ovci pripremili na ovom linku i pridružite se njihovoj humanitarnoj akciji, za malu Lenku SMS 880 na 3030.

„Cvrčak i Mrav na rođendanu“ je nova dečija predstava koju izvode Alice in WonderBand!
Premijera je bila 13. septembra 2020. godine na Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade. Očekujemo publiku stariju od 4 godine.

„Cvrčak i mrav na rođendanu“ je neverbalna predstava koja se podjednako služi pozorišnim, plesnim i muzičkim jezikom, oslanjajući se na motive poznate Ezopove basne. Živeći u modernom društvu, naši Cvrčak i Mrav pokazuju kako izgleda njihov svet kada se nađu u neposrednoj blizini proslave dečijeg rođendana – kada džinovska deca bacaju otpatke na zemlju i (ne)svesno ugrožavaju njihov život.

Predstava ima za cilj da kroz priču o jednom prijateljstvu ukaže i na ekološke probleme današnjice i nužnost empatije prema živim stvorenjima oko nas koje ne primećujemo.

 

Režija: Sonja Petrović
Cvrčak: Ana Vrbaški
Mrav: Marko Dinjaški
Dramaturgija: dr Fatma Kećeli
Muzika: Alice in WonderBand
Scenografija: ekipa predstave
Kostim: Marija Petrović
Svetlo: Imre Makra Džimi
Zvuk: Vid Dinjaški
Produkcija: Gradsko pozorište Bečej i Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade

#fep #cvrcakimrav #zalenku #aliceinwonderband #telesnamuzika #telesneperkusije #predstavazadecu #muzikazadecu

Podeli
Objavljeno u Predstava za decu