Da i Re, telo kao instrument – Čaj u 8, Ruma

Loading Map....

Datum/Vreme
Date(s) - 15/11/2017
8:00 pm - 9:00 pm

Lokacija
Kulturni centar Ruma

Kategorije


Alice in WonderBand: „Da i Re, telo kao instrument“

Alice in WonderBand je orkestar koji pleše. Služi se glasom i tehnikom body percussion, u kojoj je telo ritmički instrument. Izvodi sopstvene aranžmane domaćih i stranih popularnih, srpskih narodnih, kao i autorskih, pesama.
Predstavu je režirala Višnja Obradović, a izvođači su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Alice in WonderBand je životni projekat ovo dvoje umetnika, svojevrsna umetnička laboratorija koja traje već 20 godina. Od 1998. godine oni žive na obodu Nacionalnog parka Fruška gora i stvaraju umetnost u skladu sa prirodom. U svom izrazu kombinuju pozorišni jezik sa fizičkim teatrom, plesom, cirkusom. Široj javnosti su poznati po učešću u takmičenju „Ja imam talenat“.

Predstava „Da i Re, telo kao instrument“ je imala premijeru na „Festivalu uličnih svirača“ u Novom Sadu 2016. godine, a igrana je na „Beogradskom letnjem festivalu“, „Festivalu Dev9t“, „Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade“, festivalu „Piano city Novi Sad“, festivalu „Nedelja stranih kultura“ u Parizu i na scenama širom Srbije.
Kostim: Lutkart (Nataša Jovičić)
Frizura: Beastic (Budislav Vlajkov)
Ton: MrV production (Goran Vujičin)
#daire #aliceinwonderband #telokaoinstrument #bodypercussion #caju8 #ruma #kcruma
Podeli
Objavljeno u Telo kao instrument