Nastup AWb na Festivalu poezije mladih

Map Unavailable

Datum/Vreme
Date(s) - 23/05/2019
7:00 pm - 8:30 pm

Lokacija
Bulevar Books

Kategorije


Festival poezije mladih Vrbas, jedna je od kulturnih manifestacija sa najdužom tradicijom na našim prostorima – u maju ove godine se održava 51. festival po redu. Događaj okuplja mlade pesnike širom zemlje i regiona.
 
Kompanija BOMAR, kao pokrovitelj festivala, organizovaće tematsko veče i gostovanje festivala u Novom Sadu, u knjižari Bulevar Books 23. maja 2019. godine sa početkom u 19 h. Muzički gost će biti bend – Alice in WonderBand.
 
Alice in WonderBand je muzička i pozorišna trupa, jedina koja se u ovom delu Evrope bavi vrlo specifičnom vrstom scenske umetnosti – spojem muzike, pozorišta, plesa i akrobatike kroz posebnu veštinu telesnih perkusija. Predstaviće se sa insertima iz nagrađenog komičnog mjuzikla „Kiss“ Kiss Musical Comedy, kojeg su igrali u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Turskoj i širom regiona, a na repertoaru je Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
 
Višnja Obradović, rediteljka nastupa, je glumica Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, koja se edukovala širom sveta u oblasti glume, scenskog pokreta, plesa i komedije del arte.
Podeli
Objavljeno u Telo kao instrument