Onlajn radionica „Detlići“

Map Unavailable

Datum/Vreme
Date(s) - 13/06/2020 - 20/06/2020
10:00 am

Kategorije


Dragi drugari,

Mi smo Ana i Marko i vodimo radionice telesne muzike i telesnih perkusija. Šta je to telesna muzika? Sviramo po svom telu kao po instrumentu, pevamo, krećemo se i razvijamo mnoge druge sposobnosti sem muzičkih, a pre svega koordinaciju pokreta, koncentraciju, pamćenje.

Od sada nas možete pratiti onlajn, na našem YouTube kanalu. Inače se možete družiti sa nama u Novosadskom dečijem kulturnom centru na radionicama školice ritma „Detlići“ i u okviru različitih festivala (držali smo radionice na „Kotorskom festivalu pozorišta za djecu“, „Mauntin mjuzik festu“, „Pod krošnjama na Štrandu“ itd.). Ove radionice namenjene su deci od predškolskog uzrasta do 12 godina.

Ove subote učimo pesmu koju svi znamo – rođendansku pesmu. Zašto je učimo? Da bi naučili kako da se pratimo, a osim toga, i kako da se igramo na rođendanu!
 
U nedelju ćemo naučiti jednu zanimljivu igru, jer volimo da se družimo:
Hej ti, kako si?
Ja sam dobro, hvala ti!

Pošaljite nam video snimke kako radite, uspevate, grešite, menjate, dodajete, oduzimate, a mi ćemo ih rado objaviti na našoj Fejsbuk stranici i Instagram profilu. Podržite naš rad tako što ćete zapratiti naš YouTube kanal ili na uplatiti jednokratnu donaciju preko http://www.paypal.me/vrbaskiana
ili nas mesečno podržati nekim iznosom preko https://www.patreon.com/aliceinwonderband

Hvala vam!

Pridružite se našem ritmičkom jatu!

https://www.facebook.com/telokaoinstument
https://www.instagram.com/aliceinwonderband
https://www.aliceinwonderband.com
Video: Alisa Dinjaški

Muzika i tekst: Alice in WonderBand (Marko Dinjaški i Ana Vrbaški)

#telesneperkusije #telesnamuzika #detlici #nsdkc #tapsalica #brzalica #pesmicazadecu #radionicazadecu #muzika #igrica #ritam #aliceinwonderband #nsdkc #decijepesme #djecijepesme

Podeli
Objavljeno u Telo kao instrument