Gostovanja Alice in WonderBand u julu

Letnja šema: izmestili smo se iz pozorišta iz Novog Sada i Beograda, ali nas možete pratiti u Aleksincu, Zrenjaninu, na novosadskoj plaži Štrand i u prirodi Fruške gore, na Popovici, u pozorištu u šumi i lokalitetu Rim iznad Beočina!

Održaćemo radionicu za decu u Novom Sadu! U okviru manifestacije Pod krošnjama na Štrandu dođite na besplatne radionice 2. jula (događaj na ovom linku) i 20. jula (događaj na ovom linku). Od jeseni očekujte radionice za decu u Novom Sadu u saradnji sa Školom mjuzikla „Iskrice“ i „Novosadskim dečijim kulturnim centrom“.

Koncert Rikataka! gostuje u Aleksincu i Zrenjaninu!

 

Komični mjuzikl Kiss u junu pogledajte na Hajde festivalu na Popovici u pozorištu u šumi!

 

Uzbudljivi događaji koji su iza nas, a desili su se u junu:

  • Pre svega, gostovanje na Body Rhythm Hamburg festivalu. I ove godine će Ana napisati nešto o putovanju, radionicama i nastupu (!), ali, miruj, miruj, srce moje, jer budući nastupi i radionice ne čekaju! U međuvremenu pogledajte njihov sajt i fotografije sa nastupa
  • Sjajnu World mime conference u Beogradu kojoj smo upravo prisustvovali u toku poslednjeg vikenda juna. Predavači kao Ela Jaroševič, Aleksandar Iliev i časovi joge Batista Marsoa, sina Marsela Marsoa, su nas obogatili i zagolicali nas da učimo još o pantomimi, komediji del arte i fizičkom teatru. Pogledajte sajt World mime organisation i saznajte kako da postanete njihov član, kao i mi, i uključite se u njihove aktivnosti.
  • Radionica za mlade u saradnji sa OPENS-om – pročitajte više na ovom linku
  • Festival Nedelja pozorišta u Sonti, na kojem je predstava Kiss nagrađena za neverbalni izraz i muzičko ostvarenje i nagradu publike za glumačko ostvarenje Ani Vrbaški
  • Nastup na Svetskom danu muzike u Institut Francaise de Serbie u Novom Sadu, gde smo scenu delili sa grupom Vrooom i Daniel Beja triom.

 

Događaji koji nas čekaju u avgustu:

Gostovanja na Nišville Theater festivalu, Barskom ljetopisu, Kolašin festivalu, Nušićijadi u Ivanjici, Orom festivalu, u Sokobanji… pratite nas na FB na stranicama:

Alice in WonderBand (koncerti)

Kiss Musical Comedy (predstava Kiss)

Telo kao instrument (radionice)

Otvoreni krug Novi Sad (projekti)

Do avgusta ostajte zdravi, veseli, inspirisani i neka vas muzika prati!

#kiss #mjuzikl #komedija #aliceinwonderband #telokaoinstrument #radionica #radionicazadecu #telesneperkusije

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .