Gostovanja Alice in WonderBand u junu

Leto je, bar kalendarski, stiglo, a sa njim i kraj pozorišne sezone. Poslednje igranje komičnog mjuzikla „Kiss“ u ovoj sezoni u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu je 13. juna u 20.30 h na kamernoj sceni. Požurite da obezbedite karte, jer je više od pola sale već rasprodato!

Telefon blagajne SNP-a je + 381 21 520 091

Početkom juna putujemo u Hamburg da bi učestvovali na Festivalu Body Rhythm Hamburg. Radionice i mogućnost da sarađujemo i povežemo se sa muzičarima i telesnim perkusionistima sa svih meridijana, a osim toga i nastup na završnom šou festivala nas čekaju od 7. do 10. juna!

Pogledajte program Body Rhythm Hamburg festivala ovde ili događaje na FB stranici festivala.

Poslušajte emisiju „Govori da bih te video“ 13. juna u 17 časova na Radio Beogradu 2, u kojoj nas je rediteljka Marija Krstić intervjuisala, zatekavši nas u našem domu na Fruškoj gori. Takođe smo za vas izveli i nekoliko numera uživo, uz ptičice i cvrčke (izbegavajući zvuk motorne testere i trimera).

Komični mjuzikl „Kiss“ imaćete prilike da vidite i na festivalu „Nedelja pozorišta“, koji se održava u Sonti, nadomak Apatina, 14. juna u 20 časova.

Nastupamo na svečanosti povodom Dana muzike u Francuskom institutu u Novom Sadu u okviru programa za decu. Više informacija ovde.

Konačno radionica „Telo kao instrument“ u Novom Sadu! Pridružite nam se u OPENS klubu u 24. juna na uvodnoj radionici tehnike telesnih perkusija za mlade. Igraćemo se i družiti, a uz to i naučiti nešto novo. Za sve informacije kontaktirajte organizatore ovde.

Nakon uzbudljivog juna sledi leto puno događaja i gostovanja: otkrićemo vam da nas možete sresti u Beogradu, Aleksincu, Zrenjaninu, na Fruškoj gori, u Nišu, Oromu, a na jesen ćete nas opet slušati na Radio Beogradu 2… Više informacija uskoro!

#radionica #telesneperkusije #radiobeograd #novisad #telokaoinstrument #opens #bodyrhythmhamburg #hamburg #bodypercussion #predstava #mjuzikl #komedija #kiss #srpskonarodnopozoriste #snp #aliceinwonderband #okns #otvorenikrugnovisad

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .