Gostovanja Alice in WonderBand u maju

Provedite kreativno veče na Dorćolu u ritmu sa Alice in WonderBand! Radionica „Telo kao instrument“ za odrasle konačno 17. maja i u Beogradu u Dorćolskom narodnom pozorištu od 18.30 do 20 h. Nakon toga nam se možete pridružiti na koncertu „Rikataka, novi balkanski ritam“, od 20.30 h. Posebne pogodnosti za polaznike radionice, a više informacija na linku „U ritmu sa Alice in WonderBand“.

Prijave za trodnevnu vikend radionicu na Ekodrom imanju u Hrvatskoj traju do 10. maja! Saznajte više o radionici ovde.

Mjuzikl „Kiss“ imaćete ponovo prilike da pogledate u Srpskom narodnom pozorištu 22. maja u 21.30 h. Predstavu koja je oduševila gledaoce u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, izvođenu širom regiona, nagrađenu na značajnim pozorišnim festivalima, imaće prilike da vide i posetioci 62. Majskih igara u Bečeju, gde će biti odigrana 24. maja u čast nagrađenih. Deo predstave će moći da se pogleda 23. maja u 18 h u Bulevar Books u Novom Sadu u okviru “Festivala poezije mladih” u ogranizaciji kompanije Bomar.

21. maja u će biti prikazana emisija „Balkanske metropole: Beograd“ na TV Arte produkcijske kuće Mica film iz Berlina. Pogledajte prilog o radionici „Telo kao instrument“ u Beogradu na „Kolarcu“.

Gostovanje Alice in WonderBand u uskršnjem izdanju emisije „Prelo u našem sokaku“ TV Happy. Pogledajte crnogorsku pesmu „Mlada Jela“ u muzičkom aranžmanu Alice in WonderBand i režiji Višnje Obradović na 1 h i 54 minut emisije. Uskoro audio verzija muzičke numere potekla iz saradnje sa MrV production!

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar