Junski nastupi Alice in WonderBand

Organizatori događaja još uvek postupaju bojažljivo sa nastupima uživo – iako ćemo i mi imati prvi nastup u Aleksincu u junu, veći deo naših aktivnosti možete pratiti onlajn.
Osmislili smo način na koji možemo da radimo uz vašu podršku – podržite nas na patreon.com, budite naš mecena!

MUZIKA

Sve koji su se zaželeli živih nastupa, možemo da pozovemo na čak tri koncerta: prvi će biti na Fejsbuku u organizaciji Stay Home Music festivala iz Amsterdama, drugi u okviru servisa Artist Lockdown u Londonu, a treći u okviru Svetskog dana muzike koji organizuje Francuski kulturni institut u Srbiji.

Stay Home Music festival preko lajvstrima objavljuje nastupe na Fejsbuk stranici. Mi ćemo izvesti deo našeg balkanskog repertoara i imaćemo priliku da se družimo uživo preko vaših komentara 13. juna od 18 do 18.30 h. Festival je zasnovan na donacijama, a sva uputstva postoje na stranici festivala. Pevamo na srpskom, hrvatskom, makedonskom, albanskom i bugarskom – a pričamo na engleskom. Događaj pogledajte ovde.

Prenos celog koncerta Alice in WonderBand „Rika Taka, novi balkanski ritam“ će biti 17. juna od 21 do 22 h preko servisa onlajn Artist Lockdown, nedavno otvorenog upravo radi ovakvih koncerata! U saradnji sa novosadskim muzičkim studijom MrV production i našim dizajnerom zvuka, Goranom Vujičinom, pripremili smo vam izvedbu na koju svi nestrpljivo čekamo… Karte su već u prodaji, a svaka važi za jedan uređaj, ne za osobu. Sve podatke možete naći na događaju na našem sajtu.

Naš muzički spot koji je osmislio i režirao Goran Vujičin je 24. na Top 40 listi Ethnocloud.com muzike sa Balkana. Pogledajte listu ovde.

Nastup u okviru Svetskog dana muzike je gostovanje Alice in WonderBand na Fête de la Musique 2020 koju organizuje Francuski kulturni institut širom sveta. Mi predstavljamo Srbiju zahvaljujući pozivu Francuskog kulturnog instituta iz Novog Sada.

Nastupali smo u rubrici „Moja soba je moj karantin“ u emisiji Zorana Kesića „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ sa obradom pesme „Džoni“ od Edit Pjaf. Na ovom linku možete pogledati celu pesmu.

PREDSTAVA

Vidimo se uživo u Aleksincu! Duga pauza, od februara, konačno će biti prekinuta 19. juna u 20 h. Izvodimo predstavu „Kiss“ na ALEF-u, Aleksinačkom letnjem festivalu.

 

RADIONICE

Nastavljamo sa objavljivanjem novih radionica telesne muzike za decu na našem Jutjub kanalu. Svake subote i nedelje poklanjamo vam po jednu, a namenjene su različitim uzrastima, od predškolskog do 12 godina. Pridružite se našem muzičkom jatu, jer se najbolje uči kroz zabavu!

 

PODRŽITE NAS

Preko servisa Patreon mesečnim donacijama: www.patreon.com/aliceinwonderband

Preko Pay Pal servisa jednokratnim donacijama: www.paypal.me/vrbaskiana

Zapratite naš Jutjub kanal www.youtube.com/vilovka, uključite se na Fejsbuk grupu Telo kao instrument – Alice in Wonderband da bi primali sva obaveštenja o budućim nastupima, radionicama, događajima – voleli bi da vas obaveštavamo na vreme, ali je trenutno sve ad hoc. Trebalo je da nastupamo u Makedoniji, Austriji, na Nišvil Jazz festivalu i mnogim drugim mestima, ali za sada još ništa nemamo potvrđeno. Idemo korak po korak i pružamo vam ruku da nam se priključite.

Become a Patron!

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .