Oktobarska dešavanja

Jesen, leto, jesen, leto – to beše redosled godišnjih doba? Ovo leto u oktobru nam se ipak dopada, jer još uvek možemo da snimamo radionice „Detlići“ u prirodi, a da ne brinemo o vremenu.

Posebno se radujemo snimanju novog spota sa Goranom Vujičinom za pesmu „MESEČINKA“ i nadamo da nas vremenske prilike neće izneveriti, jer je mesto snimanja Petrovaradinska tvrđava, a vreme snimanja noć! Prognoze za planirani datum su oko 10 stepeni, eto nama razloga da skakućemo.

 

STONOGICA BROJALICA
Sa nestrpljenjem očekujemo premijeru novog muzičkog serijala „Stonogica brojalica“ u okviru programa za decu i mlade na TV Vojvodini. Pogledajte nas u emisiji „Dobro jutro, lenjivci“ 10. oktobra od 8 do 10 h. Posle toga možete skoknuti do našeg Jutjub kanala na premijeru nove radionice „Detlića“. Gledajte nas svakog radnog dana oko 19 h (posle „Državnog posla“, a pre „Dečijeg dnevnika“).

 

Radionica „Detlići“ u poseti vrtiću „Dečija radost“ u Irigu. Rado ćemo gostovati i kod vas!

https://www.facebook.com/telokaoinstrument/posts/3213981725380706

 

U septembru smo započeli projekat „RITAM TELA _ TELESNA MUZIKA U POZORIŠTU“ u saradnji sa CEKOM-om iz Zrenjanina. Premijeru prvog muzičkog spota možete da očekujete 15. oktobra na društvenim mrežama.

 

U okviru Dečije nedelje održaćemo RADIONICE U DNEVNOM BORAVKU u Subotištu u organizaciji Kulturnog centra Pećinci.

Deca i mladi sa smetnjama u razvoju koja pohađaju izdvojena odeljenja u dve osnovne škole i korisnici Dnevnog boravka za…

Geplaatst door Telo kao instrument op Dinsdag 6 oktober 2020

 

Pratite naše onlajn radionice balkanske muzike NEW BALKAN RHYTHM! Sledeća pesma je bugarska „Mesečinka“.

NAJAVE

Predstava „Cvrčak i Mrav na rođendanu“ bi trebalo da gostuje u okviru Majskih igara u Bečeju – početkom novembra, a u Kulturnom centru Pančeva krajem novembra. Uskoro više informacija.

Planiramo da realizujemo radionicu „Tijelo kao instrument“ u rovinjskom Theater in the Woods od 6. do 8. novembra. Nadamo se najboljem!

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .