„Uči me, majko, karaj me“ Alice in WonderBand

Sjajno iskustvo snimanja spota u prirodi sa vrsnim saradnicima: kamermanom i velikim poznavaocem Fruške Gore, Srđanom Đuranovićem (Zanatsko filmska zajednica), kamermanom i montažerom Igorom Stevićem (Studio Skladka), fotografom Goranom Jevtićem i režiserkom Višnjom Obradović nas je oplemenilo poslednje nedelje u ovom maju, koji je topao kao žarko leto. Plan da snimamo na vidikovcu iznad Bukovca smo, po predlogu Srđana Đuranovića, promenili, i odlučili da radimo u zimzelenoj šumi u blizini. I nismo se pokajali!

Na fotografijama možete da vidite koliko nam je bilo čarobno. Naravno, bez kostima Nataše Jovičić (Lutkart) i frizura Budislava Vlajkova (Beastic) mi ne bi bili toliko čarobni! Jer smo se osećali kao u bajci. Spot je pred vama!

Zvuk je snimljen u studiju MrV production Gorana Vujičina, stalnog saradnika i dizajnera zvuka. Ceo novi projekat će biti zasnovan na melosu Balkana. Sarađujemo sa Vladislavom Vojnović, koja se upustila u dramaturgiju naše nove predstave. Radujemo se novom projektu! U pitanju je ponovo produkcija UG Otvoreni krug Novi Sad.

Podeli
Objavljeno u Muzika i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .