Kontakt

Alice in WonderBand je porodični projekat koji je izrastao u muzičku i pozorišnu trupu.

Ana Vrbaški

 

Ana Vrbaški

Fruška gora

contact.awb(@)gmail.com

+381621504391

Pevačica i telesna perkusionistkinja, član grupe Alice in WonderBand. Kompozitorka, pozorišni i muzički izvođač, piše pesme, tekstove i putopise. Drži radionice „Telo kao instrument“ sa Markom Dinjaškim. Instruktor hatha joge. Potpredsednica UG „Otvoreni krug Novi Sad“. Majka Vida i Alise.

Biografija

 

 


 

Marko Dinjaški

 

Marko Dinjaški

Fruška gora

nelomarko(@)gmail.com

otvorenikrugnovisad(@)gmail.com

+381638700581

Bubnjar, perkusionista, telesni perkusionista i pevač. Član pozorišne i muzičke trupe Alice in WonderBand. Multiinstrumentalista. Vodi radionice „Telo kao instrument“ sa decom, mladima i odraslima. Predsednik UG „Otvoreni krug Novi Sad“. Otac Alise i Vida.

Biografija

 

 

 


 

 

Goran Vujičin

dizajner zvuka

MA dramski i audiovizuelni umetnik – snimatelj i dizajner zvuka, zaposlen je kao asistent – stručni saradnik na Akademiji umetnosti u Novom Sadu na smeru Snimanje i dizajn zvuka. Muzičar je, svira harmoniku i klavijature.


 

 

 

 

Višnja Obradović

rediteljka

Glumica Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu od 2011. godine. Edukovala se širom sveta u oblasti glume, scenskog pokreta, plesa i komedije del arte. Igra brojne uloge u svom matičnom pozorištu, radila režije scenskog pokreta za više predstava uz brojna priznanja i nagrade. Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu bila docent na predmetima Scenski pokret i Komedija del arte.


 

 

 

Marija Opalić

LinkedIn

veb dizajner

Vizualizuje ideje sa preko 15 godina iskustva u oblasti grafičkog i web dizajna, većinom fokusirana na razvoj samog brenda i “user experience-a”, dostavlja čitav proces od početnih nacrta do finalnog proizvoda.
Zaljubljena u putovanja, fotografiju i sve vrste umetnosti.

Trenutno na pozicijama Art Director-a i Project Manager-a.


 

 

 

 

 

Nataša Jovičić

dizajn kostima

Brend koji prevazilazi granice je LUTKART: spaja nespojivo, koketira sa stilovima, a Nataša Jovičić, dizajner, neprekidno traga za novim izrazom. Svaki komad garderobe koji dizajnira je jedinstven na svoj način. Kostimi Alice in WonderBand su spoj urbanog i tradicionalnog, u zavisnosti od inspiracije i nastupa.


 

 

 

 

 

 

Beastic

frizure

Beastic je tim frizera i make up artista iz Novog Sada. Maštovite frizure Budislava Vlajkova od 2016. su postale zaštitni znak nastupa Alice in WonderBand.


 

 

 

Boris Radivojkov

fotograf

Akademski fotograf i profesor fotografije. Sertifikovan, diplomom fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu za oblast Primenjene fotografije – diplomirao je 2006 u Beogradu na Fakultetu Primenjenih Umetnosti u Beogradu na smeru Fotografija – u klasi prof. Branimira Karanovića. Stalno zaposlen kao profesionalni fotograf i profesor u firmi „Fotografski centar Fokus“, od 2011. godine. Radi usluge profesionalnog fotografisanja i video snimanja za domaće i strane kompanije, drži obuke, seminare i stručno usavršavanje iz oblasti fotografije i obrade fotografije.


Igor Stević

studioskladka(@)gmail.com

video

Bavi se video produkcijom i postprodukcijom. Radio je na brojnim dokumetarnim i ekološkim video projektima, na televiziji, bio kreativni saradnik mnogih medijskih kuća, na različitim pozicijama, i time je stekao sveobuhvatnu iskustvo u kreiranju video sadržaja. Zainteresovan za kreativne aspekte i likovnost u video sadržaju. Nastoji da prepozna i unapredi kvalitet slike i zvuka u svakom segmentu rada i saradnje. Bavi se i pokretnim grafikama, animacijom, postprodukcijom, fotografijom, dizajnom zvuka i audio produkcijom. Osnovao je i vodi Studio Skladku od 2017. godine. Radi kao nezavisni audio-video i likovni stvaralac u Novom Sadu.


 

 

 

 

Leopold Herenčić

kondicioni trener

Završio je Fakultet fizičke kulture u Beogradu. Prvi je jugoslovenski dizač tegova koji je učestvovao na Olimpijadi. Na Olimpijadi u Minhenu je 1972. ostvario rezultat olimpijskog rekorda u dizanju tegova. Ima dugogodišnje iskustvo kao kodicioni trener fudbalera, košarkaša, tenisera.