Seminar Tijelo kao instrument – tjeloglazba

objavljeno u Edukacija, Seminar za pedagoge

Želite li naučiti nove vještine u radu s djecom? Trebate inspiraciju kako zainteresirati djecu i uključiti ih u praćenje nastave, razviti motoričke i glazbene sposobnosti, pamćenje, koncentraciju? Inovativna tehnika, tjeloglazba, omogućuje djeci učenje kroz igru na jednostavan i zanimljiv način.

Seminar vode Marko Dinjaški i Ana Vrbaški. Članovi glazbeno-kazališnog dua Alice in WonderBand od 2013. godine vode radionice, seminare, izvode kazališne predstave i koncerte u regiji i Europi. Od 2022. godine organiziraju festival tjeloglazbe New Balkan Rhythm u Sremskim Karlovcima.

Jednodnevni seminar tjeloglazbe Tijelo kao instrument održat će se 12. listopada 2024. od 11 do 16 sati u Osnovnoj školi Središće (Ulica SR Njemačke 2A). Cijena seminara je 50 EUR.

Prijavite se putem obrasca i dobit ćete upute za plaćanje kotizacije.

Ukoliko želite primati novosti vezane uz edukaciju pedagoga ili sadržaje namijenjene djeci, upišite svoju adresu u obrazac.


Umetnička grupa Alice in WonderBand je kazališni i glazbeni duo. Duo je osnovan 1998. godine na Fruškoj gori, a od tada plodove svog kreativnog rada širi na cijelu regiju.

Jedini su u ovom dijelu Europe koji se bave vrlo specifičnom vrstom scenske umjetnosti – spojem glazbe, kazališta, plesa i akrobacije kroz posebnu vještinu tjeloglazbe.

Za ovu tehniku, u kojoj je tijelo ritmički instrument, educirali su ih svjetski priznati glazbenici.

Marko i Ana bave se edukacijom, pa uz glazbene radionice za djecu, mlade i odrasle vode i seminare. Želja im je da tjelesna glazba nađe što veću primjenu u edukaciji djece, mladih i odraslih, kako bi cijela zajednica osjetila dobrobiti ove sjajne tehnike.

Alice in WonderBand životni je projekt čiju jezgru čine Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, koji su estradni i životni partneri već 27 godina.

Svoje projekte realizuju kao Udruženje građana Otvoreni krug Novi Sad.