Edukacija za učiteljice u Vukovaru

objavljeno u Edukacija, Seminar za pedagoge

Sredinom oktobra smo izveli prvu od četiri radionice u okviru edukacija za učiteljice Osnove i primena tehnike telesne muzike u storytelling-u za pedagoge koju sprovodimo u Siniše Glavaševića u Vukovaru.

Učili smo osnove tehnike telesnih perkusija kroz primenu na praktičnim primerima sa učiteljicama iz škole i njihovim kolegom. Na narednim radionicama ćemo učiti koreografije, načine za uključivanje učenika i povezati telesnu muziku sa pričanjem priča. Osim toga, naučićemo osnove stvaranja muzičkog aranžmana i koreografija. Cilj je da pedagozi kroz radionice nauče da na isti način pripreme i sprovedu radionice za učenike.

Takođe, verujemo u staru izreku, da je bolje naučiti ljude da pecaju, nego ih nahraniti ribom. Ova sjajna grupa pedagoga je pokazala da je gladna znanja i inspiracije! Posebno nas raduje što ćemo na taj način uticati na mlade generacije. Jer smo zaljubljeni u telesnu muziku i način na koji stvara zajednicu.
Stvarajmo zajedno bolju budućnost!

Edukaciju sprovodimo kao članovi udruženja građana Otvoreni krug Novi Sad. Projekat će trajati do naredne godine, a poslednju radionicu od četiri ćemo održati u januaru. Ukoliko želite da sličnu edukaciju održimo i u vašoj školi, kontaktirajte nas.

Ukoliko želite da primate novosti u vezi sa edukacijama za pedagoge ili sadržaje koji su namenjeni deci, upišite svoju adresu u formular.

Pronađite onlajn radionice telesne muzike za decu Detlići na našem Jutjub kanalu. Zapratite nas!
Novost je da imamo tri različite plejliste sa radionicama za različite uzraste.

Radionice za vrtić
Radionice za predškolce
Radionice za uzrast osnovne škole