AWb u emisiji TV ARTE

Najavljujemo AWb u emisiji TV ARTE!

Nadamo se da se ova godina neće nasmejati našim planovima, kao što je prošla. Zato i najavljujemo koncert Alice in WonderBand u maju u Novom Sad, u organizaciji naše nove saradnice Marte Aničić (Discovery Serbia), koji će biti u sklopu snimanja emisije TV ARTE Za stolom sa…/Zu Tisch am…

Izabrani smo da predstavljamo svoja umetnička i kulinarska umeća i Evropsku prestonicu kulture 2022, Novi Sad. Biće nam zadovoljstvo! Snimanje ovog programa i događaji koji će biti snimani (koncert u Novom Sadu i predstava u Srpskom narodnom pozorištu) nisu ni na koji način pomognuti ili podržani od Fondacije Novi Sad 2021. Emisija će imati premijeru na TV Arte na jesen 2021. godine.

Emisija će moći da se prati od jeseni 2021. godine na programu TV ARTE.

Discovery Serbia je ‘not for profit Destination Management Company’ (DMC) koja se bavi promocijom turističkih zbivanja u Srbiji sa fokusom na kulturno – umetničke i prirodnjačke aktivnosti i događaje.

TV ARTE je francusko – nemačka državna televizija. Program TV ARTE se simultano emituje na nemačkom i francuskom jeziku i preko satelita se može gledati u čitavoj Evropi.

Serijal Zu TIsch in… (Za trpezom kod…) je već godinama najpopularnija i najgledanija emisija na TV ARTE. Pošto se TV ARTE gleda u čitavoj Evropi, teško je reći kolika je brojnost gledalaca za ovu emisiju, ali sa sigurnošću se radi o nekoliko desetina miliona gledalaca. Kad se još uzme u obzir da se emisija u toku naredna tri meseca posle premijere reprizira još tri puta i posle četiri godine ponovo emituje tri do četiri puta, rezonancija i gledanost od strane publike širom Evrope je ogromna i višemilionska.
Producentska kuća ovog serijala distribuira serijal već godinama veoma uspešno po čitavom svijetu putem DVD, Pay-TV i Video on demand. Veliku popularnost ovaj serijal ima u Aziji, Severnoj Americi i Kanadi.

Podeli
Objavljeno u Muzika, Teatar, Telo kao instrument i označeno , , , , , , , , , , , , , , , , , .