Letnje vesti – telesna muzika

Nastupi AWb ovog leta

Ovog leta Alice in WonderBand će nastupati u Sloveniji i Crnoj Gori.

6. avgusta smo na Floating castle festivalu u zamku Snežnik sa koncertom balkanske muzike.

21. avgusta nastupamo na Korifej festivalu u Kolašinu sa predstavom za decu Stonogica brojalica.

27. i 28. avgusta smo na Trznfestu u Trzinu sa komičnim mjuziklom Kiss i koncertom balkanske muzike.

Festival Novi balkanski ritam

Pripremamo se za prvi festival telesne muzike u Srbiji i regionu Novi balkanski ritam od 22. do 25. septembra. Prijave za pakete radionica su u toku. Pojedinci mogu izabrati paket preko platforme GigsTix, a udruženja se mogu obratiti za pakete za njihove članove ovde. Grupne prijave primamo do 15. avgusta. Početkom septembra paketi će poskupeti – požurite da nam se pridružite do kraja avgusta!


Pakete po promotivnim cenama ste mogli da kupite preko kampanje za prikupljanje sredstava za osnivanje festivala Novi balkanski ritam. Kampanja je uspešno završena. Pogledajte na sajtu Dobri Dabar.

Akreditovani seminar Brojalice i telesna muzika od jeseni

Imamo novosti za sve učiteljice, profesore i nastavnice željne da uče sa nama: akreditovali smo seminar Brojalice i telesna muzika kao sredstvo rada u razvoju govora predškolskog deteta kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja. Od jeseni novi seminari u trajanju od dva dana obuke. Treći dan sprovodite praksu u školi ili vrtiću. Seminar nosi 24 boda, a sprovodimo ga u saradnji sa Vesnom Stanimirović i ekološkom predškolskom ustanovom Stonogica.

O nama u medijima