Zimska telesna muzika

Telesna muzika čuva nas od zime.

Srećan Božić i nova godina!

Zahvalni smo za podršku koju smo dobili od vas u 2023. godini, rad, igru, putovanja, osmehe i muziku.
Vidimo se u 2024. godini.

Pridružite nam se na trećem festivalu Novi balkanski ritam u Sremskim Karlovcima.

2024.

02 Poznanj, Poljska
13/02 Kafe Scherz, Bratislava, Slovačka
04 Balkan Trafik festival, Brisel, Belgija
18/05, 19/05 Music Meeting festival, Nejmegen, Holandija
07 FestivalNO, Gabrovo, Bugarska
07 Trefpunt festival, Gent, Belgija
08/10 Maraton Hudby, Brno, Češka
08/16 World Music Festival Bratislava, Slovačka
08/23 Bedem fest, Nikšić, Crna Gora
08/31 Festival Novi balkanski ritam, Sremski Karlovci
09/07 E.T.N.O. festival, Koprivnica, Hrvatska
09/22 Sankt Galen, Švajcarska

Pridružite nam se na radionici telesne muzike u Beogradu – Kuća umetnica – povodom Međunarodnog dana telesne muzike, 4. februara. Pročitajte više i prijavite se.

Saradnja u kojoj smo imali zadovoljstvo da učestvujemo ovog Božića je sa Sebastijanom Doom, hrvatskim muzičarem. Ana je napisala tekst i otpevala verziju njegove božićne pesme, koja je imala premijeru na pravoslavni Božić. Uživajte u muzici.

Pokloni za novu godinu bili su nam nastupi. Na poziv Gorice Popović imali smo čast da učestvujemo u predstavi Ateljea 212 Brod plovi za Beograd.

U novogodišnja akcija namenjenoj deci iz Sigurne kuće i Svratišta u Novom Sadu, koje je organizovao Moto klub Apostoli, izvodili smo deo predstave za decu Stonogica brojalica.

Foto: Duško Vukić

Kućni koncert sa Vilmom Talvitie

U novembru smo bili domaćini finskoj umetnici Vilmi Talvitie. Ugostili smo Vilmu dva dana: jedan dan smo probali, a drugi snimali. Nadamo se da ćemo uskoro ponovo stvarati zajedno.

Vilma Talvitie je finska umetnica, kantautorka i multiinstrumentalista iz Helsinkiju. Ona gradi mostove između narodne, world i pop muzike, pevajući o mračnim temama jarkim glasom, pod uticajem ugrofinskih tehnika narodnog pevanja. Poslednjih godina Vilma je putovala i nastupala u 30 zemalja širom Evrope, Azije i Latinske Amerike, stvarajući svoj koncept 100 pesama širom sveta i razvijajući svoj jedinstveni instrument PianoBodyPercussion (kombinuje klavir, perkusije, telesne perkusije i ples). Vilma trenutno promoviše svoj prvi solo studijski album. Magistrirala je muziku na Univerzitetu umetnosti u Helsinkiju.